Friday 14 December 2007

yeah yeah, I've been sick. shut up and get reading..!

someone please lock my heart and throw away the key, cause I don't wanna feel anymore....

okej...woah.
vart ska man börja? ja blev sjuk i fredags (efter festen som för övrigt ägde!) åkte iaf på de som skulle varit en filmkväll men dom lekte maffian o ja leker inte. mm, skittråkig e ja, so what? verkligen askul o typ bli tvingad o skit....men de e passerat iaf... på lördagen mådde ja väl inte så jätte bra men vaa iaf på birger..de va starkt. iaf...asså, vene...kanske inte riktigt de han sa...men de va länge sen folk föll som träd på mötet så...ahh... (A) vi hamnade hos david efter de o ja o victor "råka" va kvar till 4.. ;P söndagen...inget möte men åkte t v-vik för o kolla lucia grejen i st petri... :) sen har ja iaf varit hemma hela veckan...dom senaste..hmm..3 dagarna blire väl, har ja vänt på dygnet. va uppe till 5:40 sen 6:10 o i natt sov ja ingenting. så ja har varit uppe sen 14:05 igår...känns lite weird men de får väl gå. seg i huvet däremot.... börjar snart matten o ja e fortf helt själv. hm. iaf, imorn blir de lighthouse julfest o sen blir de en sån där uppe hela natten hos nån grej..o som vanligt kmr ja va den sista att dra ;P men hallå, vem behöver sömn när man kan va me folk man verkligen gillar ist?! fredag alltså. i skolan. o e fortf sjuk :S mår inte direkt bra men betyget hänger på att ja e här idag så de va bara att..öh...ja. nä. skitsamma....
människor mår dåligt. speciellt människor i min närhet...så va gör ja? jo ja försöker hjälpa...men de finns en. som e omöjlig att hjälpa...de kanske e mysko mellan oss pga saker ja inte tänker ta upp här men ärligt talat. vrf inte bara acceptera de ja säger? lixom, ta emot min hjälp, va glad att ja ens försöker :S för den personen alltså..ojojoj, så mkt känslor :O sjukt egentligen. o den enda anledningen till att ja inte ger upp o skiter i männsikan e för att de som va/är bra e verkligen bra. intressanta diskussioner...nån som e grymt lik mig. på vissa sätt iaf. o de e därför ja vill va snäll, men nästan varje gång blir ja dissad. o blir ja inte de snackas de annan skit som ja vet att ja kmr få ångra sen... livet e komplicerat alltså. :| sen igår, alltså, ja borde bara va tyst. om jaa inte säger nåt blir de inte idiotiskt jobbig stämning. de e inte mitt fel att ja känner så. elr att de e som de e. ja orkar inte. om nån vill mig nåt vet ni vart ja finns iaf. skiit. matte >.< hahaha, folket sa äger ju allt XD snaaart kmr tomten! nä! lasse mena ja ju! okej, humor a la betty o b1: tjugo rosa elefanter bet varandra i häcken i en kondom. folket sa: lasse sa ja ju! x) nr 2: Bexy's morsa & en prickig korv mosade potatis i träsket. folket sa: måla vampyrer! nr3: Bajs-Olle imiterar en trebent i en kompost. folket sa: sniffa tip-ex! aja, hinner inte mer nu... dans nu. elr inte XD kramarrrrrrrrrrrrrrrrr! <3<3<3<3<3<3<3 byebye

1 comment:

  1. Sjukdom sjukdom i kroppen där, kan du gå och slänga dig i sjön och simma ner till botten. Simma långt ner och tänk där ut hur man ska få världen att sluta kriga. Sen är du välkommen igen.

    Hur vet vi vad som är upp och ner? Hjärnan är ju ändå tvungen att vända på alla bilder som tar sig in i våra ögon, eller jag menar, bara dom som vi ser i speglar ^o).
    Hur vet vi vad som är bak och fram?
    Har vi fötts in i denna värld fallandes? Är känslan av fötter på marken något våran hjärna har skapat som en illusion för att ge oss trygghet. Vad kan vi vara säkra på?
    Hur vet vi vad som är ett vänt dygn?
    Jo, herrn där uppe skapade visst natt och dag, ajdå... Men han sätter i alla fall inte betyg på oss, att vi får vara med honom hänger inte på någonting, tack och lov.

    "Övermod vållar bara kiv, vishet äger de som tar emot råd."
    Att ta emot hjälp är alltid bra, även om man inte behöver den, så visar man att man är öppen och vänlig när man tar emot när någon annan anstränger sig för ens egen skull.
    Vi i Sverige tror att vi är bäst och har kommit längst, men snart är vi ledande i hur många procent av befolkningen som mår skit. Ett enormt antal ungdomar mår dåligt här, men sånt står det inte om i socialdemokraternas politik, vilken hela vårt samhälle är grundad på. Vi bor i rätt land för att klara oss ekonomiskt, men fel land för att må bra eller vara kristen.
    Vi klarar ju oss jättebra, vi har välfärdssamhälle, vi har evolutionsteorin, vi förstår allt, vi är bäst, Gud finns inte.
    Något jag skrev i min tankebok för några dagar sedan: "Nej tack, jag klarar mig utan luft, jag tror faktist inte ens att den finns"
    Men ändå lever vi tack vare den.

    Jag ska inte säga hur mycket som är fel på världen, jag ska kommentera din blogg =)

    Matematik blir man smart av, jobba hårt med den!!!

    Fattar inte ett dugg av eran lek, men den verkar kul. Men gross saker ni kom på då :O

    God jul, hoppas din show gick bra. Eller jag menar, kul att showen gick bra, för när du läser har den säkert redan varit, och jag vet att den gick bra!!! :D

    Ses, hälsningar villevallevictor utan V... så det blir illealleictor istället utan I... så det blir visst lleallector

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .