Friday 2 October 2015

You know what? I'm gonna get so vexed.

♫ Funtcase - So Vexed ♫

Fredag igen. Enligt min kropp är det dock fortfarande torsdag... tills jag vaknar är det torsdag.

Jobbet ställdes in så jag har gjort... well... ingenting, i princip. Gjorde carbonara. Åt det två gånger. Öh... har kollar på Sunset Beach och typ slösurfat hela dagen. Väldigt ickeproduktivt. Borde väl egentligen dragit till gymmet, men jag var långt ifrån motiverad. Ska träna imorgon i alla fall, antingen här i och med att jag har löpbandet ca 10 meter ifrån mig, eller i Gamleby, får se vad dagen har att erbjuda i övrigt. Troligtvis blir det Västervik för att handla och eventuellt gå till optikern så att jag kan få... vad heter det? Körkortstillstånd? Något. Så att jag har rätt att övningsköra i alla fall! Det är väl på tiden nu, kan man tycka...

Utöver det ska jag ge mig på att spela in en cover av Depeche Modes låt Heaven. Älskar stämmorna i den, så, it shall be done. Måste bara svänga förbi lägenheten i Gamleby för att hämta min USB-kabel... alternativt köpa en ny... Får se.

♫ Tomba - Choke On Coke ♫

Funderar på att beställa blekningsmedel och någon mysig lilarosa färg, så jag kan färga armhålorna. Eller ja, håret där. Haha! Kul grej, vill se om det fungerar, och gör det det blir det bara något extra som lyser upp i höstmörkret. Myes.

Känner på mig att jag kommer hamna i någon form av utseendekris snart, kommer på mig själv med tankar om att typ raka av mig håret och spara ut till en emofrisyr... (wtf?) eller något annat drastiskt. Brukar bli så. Egentligen borde jag ta mig tid att fixa mina dreads istället... De börjar bli en aning trassliga och det är fortfarande en del hår som inte dreadat sig. Meeeen, då behöver jag hjälp, och jag vet inte vem jag ska tvinga till det. Får googla lite, se vad man behöver göra med skiten, har jag tur kan jag ge mamma en crash-course och få henne att återigen bli min frisör.

Längtar efter att skaffa mig inspelningsequipment så att jag kan hålla på med musiken for real igen. Borde lära mig något bra program så jag kan programmera trummor och så också... Akustisk gitarr och skrålande blir enformigt till slut.

♫ Red Hot Chili Peppers - My Friends ♫

Längtar dessutom efter nytt från RHCP. Och spelningar. Har funderingar på att göra min högra arm en RHCP-sleeve för övrigt. Har redan logon där. Skulle kunna skaffa porträtt, citat från låtarna, art work från albumomslagen... Men det krävs pengar till sådant. Var i alla fall en tanke som slog mig tidigare idag. Haha, som sagt, drastiska grejer.

Jag vet egentligen inte varför jag fortfarande är vaken, har bara blivit så. Rastlöshet typ. Ska i alla fall försöka sova, onödigt att vända på dygnet när jag fått till det hyfsat nu.

Yeah, finns egentligen mycket mer att säga, men jag är rädd för att känna efter just nu. Tror inte något gott kommer ur det, inte nu, så jag distanserar mig så länge.

Good night.

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .