Sunday 22 December 2013

Well, Björnsholm... We meet again.

Kom hit igår, lärde känna Charlie och kollade på tv. Vaknade vid 5 imorse då bebisen tyckte det var dags för bus och familjetid... Han är så söt, så man kan inte bli sur. Somnade igen runt 7:30... Vaknade strax innan 14 och har inte gjort mycket annat än slappat. Finns inte mycket annat att göra. Är dock grymt skönt att vara här. Komma bort ifrån allt. Distans är underbart när saker på hemmaplan inte går som man vill.
Hemmaplan... Jag är ju hemma nu. Men hem för mig är nog ändå Linköping. Har fått alla mina paket också, saker jag har beställt. Två tunikor, leggings och SMIIIINK! Haha! Köpte en hel del från elf för en månad sen ungefär, fick det uthämtat idag. Så imorgon ska det experimenteras med allt nytt innan det är dags för Västervik och sista-minutenshopping innan julafton är här igen. Sjukt egentligen, tyckte det var sommarlov nyss. Det känns ju inte direkt som vinter heller, men inte mig emot!

Hoppas på att hinna umgås med lite folk det här lovet, se ifall västervikarna vill ses. Nyår vet jag inte än, hoppas på Linköping och fina människor där, men det beror helt på. Imorgon ska jag vaccineras mot gula febern också. Får inte glömma bort det!

Ska nog invadera föräldrarnas sovrum, se ifall det finns något kul att glo på... Och leka med vovve!

Jag mår egentligen oförskämt bra. Och självklart har jag dåligt samvete över det. C'est la vie!

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .