Sunday 18 November 2012

You're in love, I love it!

Ibland älskar jag att mina vänner och jag är så osynkade rent känslomässigt... för nu kan jag glädjas åt deras nyfunna kärlek.

Min älskade Amanda, min kräfta, min snigel, mitt hallon, min banan... äntligen äntligen ÄNTLIGEN har hon kärleken i sitt liv igen. Frisk kärlek! Den som gör att hon utstrålar mer liv än ett proppat BB :D och det gör mig så lycklig att se henne så genuint glad. Att se henne kär <3 jag är så obeskrivligt glad för hennes skull och jag lever lite på hennes överflöd av glädje emellanåt, det är svårt att komma undan den :) <3

Såg precis nu att Bazze har ett förhållande, det gör mig lycklig också! Äntligen verkar det som han hittat någon som är rätt för honom, och det förtjänar han. Fina fina Bazz.

Jocke och Tony fann varandra i sthlm, något som gör mig helt sjukt glad! Jocke som var min värld under en period och världens bästa Tony, det är så otroligt fint. Jag blir så löjligt glad!

Jag älskar andras kärlek. Att få se de som betyder mycket för mig lyckliga och kära... så underbart. Glädjer mig så otroligt.

Och det är vad jag lever på när mitt liv är bristande på det området...

Ni är så underbara och jag är så glad att ni har hittat människor som ser det! All the best, och tack för att jag får ta del av er lycka <3

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .