Tuesday 1 September 2015

Deppar in hösten...

...tillsammans med "albumet" I'm B-side You (döpt av fans). Egentligen är det inget regelrätt album, därav citationstecknen, utan de 17 b-sidorna till RHCPs album I'm With You. Ni ser, sjukt fyndigt. Jag gillar mina fellow fans.

Så varför deppa in hösten kanske du frågar dig... Well, jag var för det första inte alls färdig med badsäsongen och det gör mig ledsen, utöver det är det plötsligt regn och blåst istället för sol och runt 20 grader... Jag har väldigt svårt för plötsliga förändringar. Gällande i princip allt. Så att det slagit om så pass kraftigt får mig lite ur balans. Att dessutom behöva gå i sagda rusk fram och tillbaka till affären i "dåliga kläder" (då det tydligen inte finns dåliga väder...?) gör mig också ledsen. Vi kan addera att en viktig sak, som egentligen var anledningen till att vi gick till Ica, var slut när vi kom dit, och att torkrummet återigen är upptaget när jag vill använda det. Har lyckats torka kläder i det en gång sedan vi flyttade hit, vilket var i början av mars. HALLÅ LIKSOM.

Jag är inte jätteseriös med deppandet, är mest sur och vill klaga.

En bra sak är i alla fall att det kom ett paket idag! Ett par jättesköna baggy byxor jag köpt i en Facebookgrupp. Så de provades och är över förväntan. Så det vägde upp, så klart.

Igår var jag på DBT som sagt, det gick bra, gruppen känns mer avslappnad och öppen nu, så det är en klar förbättring. Imorgon har jag mitt enskilda möte, så jag ska se till att fylla i nya veckokortet då jag glömde göra det igår kväll.

Hade ärligt talat glömt bort hur bra b-sidorna till I'm With You är! Speciellt om en lyssnar på dem i ordning. Riktigt mysigt faktiskt. Blir alltid lika glad när jag återupptäcker hur bra de är... haha, egentligen är det dumt att jag ens glömmer bort det. Längtar efter deras nya album. Mycket.

På tal om musik har jag hittat en mic och ett USB-ljudkort jag vill ha så att jag kan börja spela in ordentligt. Eller ja, det är en USB-studio egentligen. Kommer bli nice.

Om tio dagar är det Vallarave. Peppar inför det också! Hoppas bara det löser sig med sovplats och sådär, kan bli krångligt annars...

Insåg idag att en av mina kollegor på Music Makes Sense är en av medlemmarna i Den Svenska Björnstammen förresten. Haha, det var oväntat. Hade verkligen ingen aning om det.

Tror att jag är rätt klar med att skriva nu.
Hejdå.

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .