Thursday 20 June 2013

Så går det...

...när man lägger sig tidigt!

Jag tänkte att jag skulle vara duktig och sova ordentligt. Jag var trött redan vid 20:30 men höll mig vaken till ca 22, sen somnade jag. SJÄLVKLART var jag tvungen att vakna ca fyra timmar senare och vara hur pigg som helst... Har därför varit vaken sen dess och gjort massa onödiga saker. Mitt senaste påhitt var att kolla igenom min utkorg på Hotmail. Det var ett stort misstag. Förutom ca 300 sidor av spammail som skickats från mitt konto fanns det ett antal mail jag hade förträngt ur mitt minne och en del som bara gjorde mig ledsen (för jag är lite för bra på att återuppleva händelser när jag läser saker). Jobbigt som sjutton!

Har tänkt dra på Despicable Me och se ifall sömnen infinner sig igen.

Idag (onsdag) hade jag en vilodag, var på stan med mamma några timmar och lekte stylist å hennes vägnar. Roligt minsann! Fick ett par nya jeans, helt otroligt att det fanns några som passade i en helt vanlig affär... som jag dessutom tyckte om! (Syftningsfel, jag vet. Självklart menar jag att jag gillar jeansen, inte affären, men jag orkade inte formulera om mig... Istället tyckte jag att det var lättare att skriva denna onödigt långa förklaring. Bra där.)

Torsdag innebär sista dagen för intensivkursen i matte på Valla och det innebär i sin tur att Stuffi kommer hit igen :D WOHO!
Måste bara se till att träningen inte blir lidande, det är så skönt att vara igång! Har ont i muskler jag inte ens visste existerade, och det var länge sen det var så. Någon liten muskel mellan biceps och triceps som värker som sjutton efter att jag kört med hantlarna. Men det är bara att träna mer så blir det ännu värre och härligare!

Hittade en bok av Nicole Krauss idag inne på Ica Maxi för bara 19 kronor! Rena fyndet. Har en del att läsa nu. Doktor Glas, Konsten att skriva, en bok på spanska jag inte minns namnet på just nu och Det stora huset. Men det hinner jag nog med!

Börjar gäspa nu, det är ett gott tecken. Ska avrunda och önska alla en fortsatt trevlig natt/morgon/dag/kväll beroende på när ni läser mitt ordbajsande.

Pusshej!

1 comment:

  1. En liten tänkvärd text! :)

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=550216368348011&id=417813308254985

    Kram på dig

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .