Tuesday 26 May 2015

Ugh, drama.

Det är som att jag färdats fem år bakåt i tiden, det är bara andra människor och andra lägenheter. Men beteendena och allt självförvållat drama är precis som då. Löjligt. Barnsligt. Idioti på hög nivå. Patetiskt. Tragiskt. I could go on, but you get the picture.
Det är helt enkelt livet jag flyttade ifrån och lämnade bakom mig, men på något vänster sugs man in i skiten ändå. Det är som att allt vad white trash är letar upp de som försöker hålla sig undan och invaderar ens liv ändå. Vidrigt.
Jag är i alla fall färdig med allt sånt, har ingen empati att ge och framstår säkert som världens bitch, so be it. Jag bryr mig faktiskt inte, folk får avsky mig så mycket de vill, jag tänker ha något med deras skit att göra. End of story.

Ska vi se till resterande saker som inte stod helt rätt till förra gången jag skrev har det väl i princip blivit bra igen, men det är så tvära kast och extrema vändningar att jag inte vågar lita på att det som är bra ska hålla i sig. Hoppas på att bli positivt överraskad dock. Oavsett vad tänker jag inte göra något annorlunda, utan håller i för glatta livet och hoppas stormarna avtar så småningom.

Det har helt enkelt varit en intressant helg.

Idag (igår tekniskt sett) firade mina fina föräldrar 25 år som gifta. Silverbröllop! Inte illa pinkat för ett par trähästar alltså. De fick en posterversion av en av bilderna jag tog på dem för ett tag sedan, samt en fotobok med mängder av andra foton från samma shoot. Det uppskattades. Blev precis som jag ville. Mycket nöjd!

Del ett av min bikini dök upp i brevlådan idag, den är en aning för liten, omkretsmässigt, så jag och mor ska sy om den lite. Hoppas på det bästa! Nu är det bara att invänta del två och hoppas att storleksguiden inte ljög...

Imorgon (idag...) ska det tränas! Var över en vecka sedan senast... ajabaja!

Myes. Var nog inte mycket mer än så...

Bai ^_^

2 comments:

  1. Silverbröllop är ju inte illa. En fotobok är ofta en utmärkt present att ge bort om man känner mottagaren väl. Ha det bra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verkligen inte! Det är fint att de fortfarande håller ihop efter allt som varit liksom. Ja, jag blev mycket nöjd med den, satt rätt länge och knåpade ihop den på hemsidan. Blev blandade citat under bilderna, mest från låtar de lyssnat på under hela min uppväxt och så. Mycket kärlek helt enkelt!
      Ha det bra du också.

      Delete

. . . . .Followers. . . . .