Monday 2 November 2015

Halloween och allt

Det blev Halloweenfest, vilket inte har hänt sedan 2013 för min del, så det var nice! Har fått lära mig/inse att jag gillar hemmafester men inte tycker om att dra ut på krogen. Har även lärt mig att mina fötter får väldigt ont av att gå omkring i 10 cm platå i flera timmar, men att jag ÄLSKAR att vara så lång. Det var i alla fall en nice fest och kul att träffa vänner igen! (Jag var en fågelskrämma, version läskig(are), lägger in bild längre ned.)

Imorgon (idag egentligen, men jag har inte gått och lagt mig än) är det DBT på schemat igen, och resten av dagen tänker jag tillbringa i min säng. Eller var det nu blir. Bara jag får vara lat och slipper prestera så är jag nöjd. Har ont i halsen och diverse kroppsdelar, börjar bli för gammal för att springa omkring på stan/krogen och trängas på dansgolv till alldeles för hög musik...
Måste även ringa vårdcentralen och boka tid hos en läkare ooooch lämna in papper till min handläggare på försörjningsstöd.

Jag hatar för övrigt tandläkarbesök, min mardröm gällande tandvård blev ett faktum och jag fixar det inte, därav samtalet till vårdcentralen. Måste finnas ett annat sätt att göra det här på, där jag slipper genomlida dödsångest. Ogillar för övrigt verkligen att bryta ihop in public, gråta inför okända människor, men det är visst en grej jag inte har kontroll över. Inte längre. Vet inte vad som har hänt egentligen, för jag har under min uppväxt, och många år som ung vuxen, kunnat välja när jag ska visa känslor. Nu kommer de (mest sorg) när de vill, ibland när de inte vill också. Eller, snarare, när det inte har någon anledning att göra det. Jag är så gråtig nu för tiden att det börjar bli löjligt. I don't like it.

Jag ska ta en Imovane och försöka sova snart, är egentligen hungrig, men det är alldeles för sent att laga mat nu. Hade varit en sak om jag bodde ensam... Meeeeeeen, jag vill inte väcka hushållet, så jag får överleva tills det är dags för frukost. Har visserligen funderat på mat sedan 21 ungefär, och då kunnat göra mat utan att störa någon, men jag fastnade gång på gång på olika sidor, så jag får skylla mig själv.

Är för övrigt nykär i Depeche Mode, vilket är på tiden. Hade kommit ifrån dem rätt mycket, men jag fick ett nytt sätt att se på dem och en hel del av deras låtar, så intresset återuppväcktes och nu lyssnar jag på dem dagligen.

Aja, ska inte dra ut på det här mer, behöver sova om jag ska orka fungera någorlunda imorgon.
Får skriva av mig mer en annan gång.

Good night, lovers.



No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .