Saturday 23 January 2016

Hej bloggen!

Kör lite snabbt här, även om jag egentligen har saker att skriva om... men det sparar jag på!

Nuvarande vikt 107 kg, har gått ned 8 kg sedan jag började med LCHF. feelsgoodman.jpg
Skulle egentligen börja gymma i torsdags, men ekonomin tillät inte riktigt, så det blir start på måndag, och sedan varje måndag och torsdag framöver samt eventuella andra dagar så jag åker in till Västervik ändå... typ på Johnnys sjukbiljetter eller något. Då blir det inte så himla dyrt. Faktum är att det blir mycket billigare än att träna i Gamleby. Får se hur jag trivs där, känns det inte bra får jag helt enkelt byta tillbaka, men jag hoppas att det är lika få douchebags där som i Gamleby helt enkelt. Haha! Utöver det ska jag träna hemma, på löpbandet, och hos Johnny ska jag köra Zumba tror jag! Anmälde mig till en danskurs också, men jag vet inte om den kommer igång... återstår att se.

Har blivit en del fusk i veckan med kosten, men jag försöker se det som att jag unnar mig när jag känner att jag vill göra det. Och i och med att mitt förhållande till mat är bättre nu så blir inte så ofta. Och inte överdrivna mängder när det väl sker heller, so it's all good.

Anyhow, har annat att skriva om också som sagt, men det tar jag i ett separat inlägg vid ett senare tillfälle.

Spirometrin gick bra förresten, verkar inte ha astma, dock kanske jag har ansträngningsastma (vilket var det jag funderade på främst ändå) men det undersöktes inte idag, får väl återkomma ifall jag väser massor på löpbandet framöver. Det var ett väldigt kul möte i alla fall. Magnus är bra.

Mer om annat imorgon eller något.
C ya!

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .