Sunday 15 June 2008

enjoy the silence

Tonight, I fell in love with the moon.
The taste of cinnamon lingers in my mouth.
The sweet scent of life fills me as I breath.
Now I finally understand how to enjoy a clear vision, and at the same time enjoy the silence.
A kiss blown to the moon, then I head home...



Sommaren 2008, nu ska jag hitta MIN lycka.




(sjukt fin piano version av enjoy the silence:) http://youtube.com/watch?v=eZ9z0PRZ7v8&feature=related

Repa med bandet. KÄRLEK på det.


and once again, she's gone......

2 comments:

  1. Nej, men jag menar inte att allt från Amerika är skit. Jag menar bara det att jag är så jävla less på amerikanska sk. "komedier" där allt går ut på att ramla och slå sig eller sex. Jag tycker inte det är särskilt kul, utan jag vill se filmer som har någon mening, som spelar någon roll. Filmer som säger något, som har ett budskap. Vad för budskap har t.ex. American Pie-filmerna? "Ungdomar är de som knullar mest"? Jag blir så trött på sånt.
    Men jag antar att jag är för gammal för sånt. I själen är jag väl minst 50 år. xP
    Och skönhetstävlingar är det värsta jag vet!! Varför kan man inte acceptera människor som de ser ut? Varför måste man tävla i vem som ser bäst ut? Det kanske är (oftast är) en elak, dryg och skittaskig människa som vinner tävlingen, men det skiter domarna i, för hon hade ju störst bröst.
    Fan vad arg jag blir på sånt! Om man nu pront ska ha en tävling, kan man inte tävla i vem som är mest lycklig, eller vem som har gjort mest nytta i samhället/naturen? Tävlingar överlag är idiotiska, hur som helst. Samhället är så jävla drygt!

    Och, jo, jag förstod ditt inlägg. ^^ Har du förresten tänkt på att alla (speciellt från Idol och sånt där skit) sjunger falskt? Men ingen människa reagerar över det. De har vant sig vid att "det ska låta så", fast de inte kan ta höga eller låga toner, och det låter förjävligt. Antingen skriker de eller jamar, och så är det falskt som faan! Men att lyssna hör väl ihop med att tänka, och det behöver ju människan uppenbarligen inte längre göra, eftersom allt redan är uttänkt, och det finns andra som kan tänka åt en. Nästan lite Hitler-känsla över det där. Usch.

    Behöver jag ens nämna att Bush är en idiot? ;)Kram!

    ReplyDelete
  2. Rättelse: Din KOMMENTAR skulle det vara, inte ditt inlägg. ^^ Sorry!

    Kram!

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .