Wednesday 14 May 2014

Spontant bra dag

Eller beror det på något annat? Skulle kunna identifiera det här som ett tecken på att min fundering stämmer... Hm.

Har varit relativt uppåt idag, lite hyper, skojat runt och varit allmänt pepp. Skönt med omväxling, men jag blir ändå orolig över att det skiftar så extremt. Hur som helst har det varit en bra dag, men som alltid när jag har bra dagar mår folk runtomkring inte bra. Är nästan aldrig synkad med min omgivning, MEN å andra sidan kan jag vara till mer hjälp om jag inte också är depp. Så jag får väl se det som en positiv grej ändå.

Fick inte så mycket gjort i skolan, men jag försökte i alla fall, och har varit där tre dagar i rad efter en vecka av i princip noll närvaro... Så, det är också bra!

Jag har tvättat nu på kvällen och behöver egentligen ska spendera några timmar åt att städa undan kläder och diska all disk som magiskt har samlats i ett hörn... Hrm... Vet inte riktigt när jag ska hinna med det, men det ordnar sig!

Imorgon blir det lite motigt att gå till skolan eftersom det är en hel dag av ett enda ämne, som jag ändå inte kommer få godkänt i, MEN jag behöver timmarna för närvarons skull... Så det är bara att bita ihop och låtsas att man älskar svensk politik. Dock kanske jag kan lära mig något så jag inte känner mig helt vilse när det gäller valen i år.

ANYHOW, det känns som att jag är lite mer back on track nu, och jag vet att min remiss till Capio är på gång, så nu är det bara att vänta... som alltid.

Sen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra efter sommaren längre...
Väntar fortfarande på svar från F, men det ska mycket till om det ska bli något med det... och kursen jag sökte på allmän linje blir inte av, så nu måste jag tänka om helt. De två kurserna jag kan tänka mig är fullproppade eller ickeexisterande. Great.

Får fundera ett tag på det här...

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .