Monday 19 May 2014

Thank you, it's been another bloody Monday...

A day of aftermath.

Har mått rätt kasst idag, varit nervös och orolig liksom... När jag gick till skolan kollade jag bakom mig flera gånger för det kändes som att det var någon bakom mig. Såg liksom saker i ögonvrån, kändes bara obehagligt. Ju mer jag tänker på de desto mer inser jag vilken otroligt sjuk situation jag försatte mig i. Har knappast bråttom med att träffa nya människor från nätet i vanliga fall, och nu känner jag inte ens för att hänga på de sidorna och prata med folk.

Vet dock att jag har världens finaste familj och vänner som stöttar mig, ber för mig, skickar styrka och finns där genom allt. Tackar Gud att det inte hände något värre, känner verkligen att jag blev buren genom helgen, för jag ser på mig själv nu och förstår inte var den styrkan att hantera situationen skulle komma ifrån annars. Och att prata om Gud är inget jag gör ofta, om alls. Men lugnet jag kände trots allt som hände... Jag försöker inte säga att jag inte kände mig trygg tack vare vänner och så, det är klart att jag gjorde det. De var ju de fysiska manifestationerna av trygghet som fanns där, på plats. Men jag bara hade mig själv, i just de stunderna, så känner jag nu att jag inte var ensam i det. Och det förtjänar min tacksamhet. That's all.

Var i alla fall i skolan och gjorde mitt bästa, känns rätt bra på den fronten nu. Pratade med Murrä lite om F-linjen också och det verkar ljusna lite på det området, vågar inte hoppas på något, men det jag fått höra från lärare säger studerande på F är bullshit i alla fall, vilket känns... bra. Tittade in hos Carola också, sökte till Tema Kommunikation och Tema Samhälle-människa, bara för att ha sökt något, är inte sugen på någon av de kurserna, men jag tänker inte lämna Valla bara sådär. Dessutom har jag ju tillval som kan göra livet roligare. Funderar på att välja projekt, spanska och kanske matte 3 (haha, jag måste vara galen...) om projekt finns då... Om inte gör nog dubbelmatte inget om man ska försöka sig på den kursen alls. På tal om matten så ska jag skriva prov i kapitel 3 på måndag, hoppas det går bra.

Tror det här blir en bra vecka. Ska träffa Ronny imorgon, var länge sen vi sågs, så det ska bli kul! På onsdag är det vårdag i skolan, vilket betyder dans med Franji för min del, vilket alltid är nice. Torsdag... Well, inget speciellt händer då vad jag vet, men på fredag kommer det pengar igen, får se vad helgen innehåller. Allt är bättre än den som precis varit i alla fall! (Förutom hänget med Esther, det är alltid ganska epic alltså.)
Veckan efter går vi bara tre dagar i skolan.. och veckan efter det är det avslutning.
What the...

Idag är det tre månader sen vi flög hem från Afrika... Sjukt, att tiden gått så fort, vissa dagar saknar jag det mycket.

Nu ska jag försöka mig på lite matlagning av något slag och sen ska jag njuta av kvällen med nyaste avsnittet av Game of Thrones. Tror jag lägger mig tidigt ikväll, är trött som vanligt... Så det lär behövas.

Blev förvånad över antalet läsare på senaste inlägget, alltid intressant att det är hemskheter som lockar mest... Vill i alla fall säga tack till alla som kommenterat och varit stöd, känns bra att veta att det inte bara är jag som anser att han är sjuk.

Ha en fortsatt fin kväll, people!

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .