Wednesday 4 July 2012

And it goes on and on and on and on

Så att... LCHF är i full gång och det enda jag unnar mig är ett halvt glas juice kanske en gång om dagen. Sötsuget är inte kul alls, men jag gör mitt bästa för att stå ut. Köpte lite sockerfritt godis idag o en Cola light. Hoppas det inte sabbar nåt.
Men det är inte kul att gå från att äta godis varje dag till att inte äta socker alls bara sådär. Är ganska låg o slö... finner ingen större njutning i maten än. Eller, visst, kött/kyckling i feta gräddiga såser är jättegott. Men min favoritmåltid på dagen, frukosten, funkar inte alls längre.
Jag saknar mina flingor, o mina rostade mackor liksom... bröd. Min stora svaghet. Och pasta. Tycker det är så otroligt gott och jag kommer aldrig kunna leva utan det helt, däremot vet jag att min kost inte kan baseras på det.

Har precis ätit en sen lunch. Gravad lax, lite gurka, rädisor och blomkål... ett par lågkolhydratsknäcke med smör och några glas vatten. Inte så himla kul, men senare ikväll hoppas jag på kyckling o bearnaise ^^

Mamma o pappa har kört på det här en månad, o mamma har gått ner 4kg. O det är bara tack vare kosten. Så om jag fortsätter såhär och lägger till motion sakta men säkert så kan det gå. Drömvikten skulle väl vara mellan 80-85, för jag är rätt lång o vet att jag har kurviga gener, så en pinne blir jag aldrig. Och det betyder att jag har ca 30kg att gå ner. Det är en hel del.

Älsk var här ett par dagar och det var mysigt att få sova o kramas o pussas med honom igen :3 vi gick på ett par promenader, vilket jag inte gjort på evigheter. Först var vi på Garpe med mamma, pappa o hunden. Blev kanske 1,5 km bara för hunden blev trött :/ men igår gick vi här i Björnsholm bara han och jag. Så vi gick till skogen o in där o genom en åker och tillbaks, vet inte hur lång sträcka det var men det var skönt. Väldigt varmt dock.

Hur som helst, färdigbabblat för den här gången. Ha det! <3




No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .