Tuesday 16 September 2008

Maybe I can't accept the life that's mine

vaknade idag, typ 10:30, ursinnig eftersom jag insåg att jag inte alls var i skolan. min mamma hade varit en idiot och inte väckt mig (jag minns om folk gör det, så isf gjorde hon inte det ordentligt!) o JAG SKULLE TILL SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ är sjukt arg fortfarande. iaf, så tänkte jag ta bussen 12:15, men pappa kom hem 12:05 och frågade "jaha, du ska åka in??" jag: "jaa!...?? jag måste ju köpa present till mamma?!" han: "men det får vi göra imorn." jag: "vadå imorn?!!!!!!!!!!!!!!" sen ringde bambi... och jag blev skitdeppig. så jag kunde knappt prata me honom ._. sa att jag skulle komma imorn ist. så jag sitter här nu och är sjukt arg...o ledsen. vill slå sönder något, o sen bara gråta resten av dagen. allt blir fel. hela världen kan ta sig nånstans.

kommer seriöst ha sönder nåt. eller mig.

pallar inte att pappa skriker på mig, så de blir ha sönder mig...som vanligt. INTE ETT ORD OM DET, TACK. jag är redan pissed off så de räcker.

lighthouse imorn, kul. de krockar me mammas födelsedag. men då e de folk här. som ja inte gillar så himla mkt... såååå.... i dunno.

nån som faktist vill träffa mig!?? ja finns på mobilen. muntra upp mig?

;_;

1 comment:

  1. <3 Gumman! Det är så jävla jobbigt när världen verkligen suger. Men det är ju tisdag, så... ;)

    Om du vill får du gärna prata med mig... Jag vill försöka hjälpa. Tycker om dig!

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .