Thursday 1 January 2009

...2oo9...

oj. då var det.... ett nytt år... ^^

tänkte nästan strunta i att blogga... men, det är ju första dagen på 2009, o skjuter ja upp de blir de svårt att blogga regelbundet i år, känner ja...

för de första...
måste bara understryka att mitt förra inlägg INTE va riktat till EN person. utan till de faktum att ja fått såååå många "bup kmr inte funka för de funka inte för mig/min syster/en ja känner/nån ja såg på tv/min grannes hunds bekantas ex kusins morbrors halvsysters adoptiv dotters biologiska pappas kattvakts brorsdotter" ... OCH DET GJORDE MIG SUR. end of story, no hard feelings... mer typ "snälla bara acceptera att det här är bra för mig"

2008, it's over. och, jag orkar inte och vill inte älta det som varit, haha, läs mina tidigare inlägg om ni vill veta om mitt år ;)

2009! :D oj.. det här är det året jag fyller 18 (yes, I'm counting down, 'til i can get my tattoo <3 :'D hihihihiiiiiiiiii) det här är det året Shindeago ska hitta sitt sound och förmedla det till världen ;) och även det året då jag ska komma närmare mina syskon. utvecklas i min musik.

...men framför allt, ska jag kämpa, för att göra det här till ett skadefritt år. :)

uhm... och så ska det va så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt kul, ofc!!! ;D

dessutom vill jag passa på att säga tack, till alla mina vänner. gamla som nya. TACK för att ni funnits där när jag mått dåligt. tack för alla skratt. tack för er vänskap helt enkelt.

and I swear, to be by your side, in the worst of storms. As long as you'd do the same for me. <3

mamma sa förut...att min syster (Tara) hade sagt...att hon kommer till Sverige i år oO lixom hello?! WOHO :'D

Känns som jag kommit närmare syskon a la sweden dvs Ida Tobias o Madde <3 Kerrie o ja har en connection, sen ja va i USA men ja saknar henne nåt enormt..!
Och Tara...tja, de e störst åldersskillnad mellan oss, o ja tror inte hon tror att ja vet så mkt som ja vet...o att mina åsikter om saker kan va vettiga... men, älskar henne o vill träffa henne!!!!!

men, känner att ja inte har nåt direkt att säga.. OMG kommer inte hinna posta innan de e den 2a xD FAIL.

pusshej xD <3

3 comments:

  1. Gott Nytt År! <3

    Tack för att du har funnits och kommer att finnas! Du är underbar!

    Hoppas på ett asbra 2009! :D KRAAM

    ReplyDelete
  2. Wow! :D

    2009 blir nog riktigt bra. Det sista halvåret har känts lite kämpigt.

    Go go Shindeago; jag tror faktist på det du skriver :)

    Kul med dina syskon. Familj är hur viktigt som helst. Att komma närmare sina rötter är att komma närmare sig själv på sätt och vis.

    Ses snart gullpajas 8)

    ReplyDelete
  3. Gud va du fick mig att skratta :P gällande bup saken det kmr inte funka etc XD fan va jag älskar dig.

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .