Thursday 7 May 2009

fever fever fever...

seriöst.

varit sjukt trött hela dagen och allmänt hängig. psykiskt fint dock, bra det.
på musiken sa kevin att jag såg sjuk ut ^^ vilket han typ nu förklarade såhär...

Kaliwirta säger:
du var blekare än vanlig och dina ögon var jätte glansiga

(Y) yaaaay.... not.

fattar inte... hur dåligt immunförsvar har jag egentligen? :S
har iaf lyckats gå i skolan hela den här veckan, visserligen sket jag i friluftsdagen igår men fick inget gjort direkt... städade rummet. men inget skolarbete... varför? för att jag inte kände mig frisk... och hade lite feber. LITE. men jag har inte tid med att ligga hemma och "krya på mig" - blir ju inte frisk ändå? dessutom hade vi nationellt prov i engelska idag o musik så noway att jag skulle va hemma idag. åkte alltså in, det gick bra på allt utom låten Luft av Dia Psalma. det är något med kompet som frestar för mkt på mitt knä så det värker... hoppas Johnny kan spela den istället :S antingen det eller så får vi ta en annan låt för jag kan seriöst inte spela den. det gör ont bara jag övar några sekunder. fucked up (ursäkta franskan, mor...heh)

kommer hem, pappa packar... (han drog till sthlm med ida o jocke..dom ska flyga till luleå imorn bitti till brorsan... ^^) lägger mig i soffan o slappar.. somnar sen nån gång o sover en stund. behövdes... vaknar med huvudvärk o känner mig inte frisk nånstans. mamma tkr dock inte jag har feber så ja tänker att de går över...

nu är det dock värre.. börjar kännas i halsen o ja e törstig hela tiden. har huvudvärk..som att nån står o trycker på huvet :S ... de suger RÖÖÖÖÖÖV! .... vet inte vad jag ska göra.

kan INTE missa imorn... har musik <33... och så måste jag ner till dansen en sväng, snart dags ju. tkr alla ska komma o kolla :) som inte e dansare o läser alltså xD haha (A)

just de! måste skicka in storyn till Love och Lena också...

träffade victor o emil en stund på väg från järnet till esp... de skulle...till emil tror ja :O de va trevligt.. :) sen plågades man av en bexyburger..vilket innebär tvingad kram från kevin o sten-o samtidigt x'D HAHA.

sen träffade vi sofie en sväng o pratade om kevins fina valborgsbeteende x) LOOOOL

sen kom en pissed off vacker amanda och vi snackade skit om idioterna på behandlingshemmet... oooch sen... pratade jag med Love.. det ser bra ut med kursen så.. happyface där :)

men men, uppdaterat nu ^^ btw, förslag på piercing? :D

ska kolla ellosrean med mamma nu ^_^

byebye :*

3 comments:

  1. Aww, krya på dig <3 Ät experditox (eller vad de heter xD) De är bra mot förkylningar :) *kramii*

    ReplyDelete
  2. hm joo det har du ju rätt i :) vill nog ha kort men alla säger att ja ska ha långt, får se hur de blir men tack för tippset!
    ska bli så skoj att du är med i föreställningen! o krya på dig!! <3

    ReplyDelete
  3. du har så här dåligt immunförsvar |--------------|

    och du kan skaffa en piercing som det sitter fast skägg på, så blir du värsta bearded lady

    ReplyDelete

. . . . .Followers. . . . .