Friday 30 December 2011

2011 says goodbye

Sjukt hur ett år kan gå så fort.
Känns inte alls som att det var längesen jag och Amanda åt och fixade inför utgång...
Men det var ändå förra nyårsafton.

Sen tänker jag på allt som hänt sen dess, och inser att året kanske ändå tog ett helt år att komma igenom.
Planer hit och dit, kärleksrollercoaster, besvikelse, glädje, chockbesked, många tankar som snurrat...

Just nu, idag i denna stund är allt på topp i alla fall.
Och jag känner mig redo för 2012, tänker se till att det blir det första året på 10 år som inte innehåller självdestruktiva tankar eller (ännu viktigare) självdestruktiva handlingar. Jag har så mycket att leva för, för mycket underbart runtomkring för att snöa in på det dåliga som har varit.
Det här ska bli mitt år, jag ska ta för mig, utvecklas och bli en person jag kan känna mig stolt över.

Julen har innehållit mycket resande.
Den 23e firade vi smått i Sthlm med Carina och Lelle, åt julmat och sådär.
Tiiidigt på julafton påbörjade vi vår resa ner till Lkpg för att fira jul hos Älsklings farmor och farfar. Det var jättemysigt :) God mat och trevligt sällskap!
På juldagen blev vi hämtade av pappa och åkte hem hit för den traditionella engelska julmiddagen med mina syskon och syskonbarn på pappas sida. Sen var vi här ett par dagar, tog det lugnt och sådär. Så bar det av till Lkpg igen, fast först Nkpg för mellandagsreashopping ^^ Jag kom hem igår igen och har bestämt mig för att ta det lugnt idag, och dra ut imorgon för nyårsfirande.
Jag skulle åkt till Borås egentligen, men bussarna bestämde sig för att vara dyra och ekonomin håller inte som det är just nu. Känns kasst och jag har dåligt samvete över det, men det finns inget att göra åt det tyvärr...

Valla blir av och jag börjar den 10e!
Letar fortfarande efter boende, och tror inte det kommer bli några problem när Christopher lyckas ta sig ner och har jobb osv i Lkpg... Då har vi lite mer pengar att röra oss med gällande hyran...

Har sökt på lite olika ställen, har inte fått svar än, så just nu lutar det mot att bli trailertrash ^^
Ska se om det finns någon åretruntcamping, så är det bara att dra dit husvagnen och göra det bästa av situationen liksom.

Det löser sig iaf.

Sitter i min säng och gosar med min underbara pläd jag fick i julklapp med Dexter som sällskap.
Mamma och pappa är på konferens i församlingen så jag är ensam hemma, njuter av att bara kunna vara och inte behöva vara social nånstans.
Med det sagt saknar jag ändå min Balzary massor. Och det hade varit mycket mysigare att ha honom som sällskap i mitt osocialiserande. Vi ses dock igen den 2a, så jag ska inte klaga :3

Hur som helst har det varit ett par perfekta veckor såhär på slutet av året, och jag ser fram emot allt nytt som väntar.

Hoppas ni har det bra och är runda och goa efter all julmat! :D
<333 Love xx

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .