Thursday 24 April 2014

And I'm here still waiting, withering where some snowman was

Gårdagen var både otroligt jobbig och väldigt rolig. Trodde naivt att det som var bra skulle hålla i sig tills natten var över, men icke. Klarade inte av att gå upp ur sängen i morse, gjorde flera försök, men insåg att det inte var någon idé idag. Känns riktigt jobbigt nu då jag vet att terminen börjar gå mot sitt slut och det är många lediga dagar insprängda i veckorna... Min närvaro är för låg för att jag ska vara godkänd i kursen och jag börjar tvivla på att jag fixar samhällskunskapen till sommaren. Ska dock prata med rektorn imorgon efter lunch, förklara allt, se vad som krävs av mig mer exakt för att jag ska fixa det här. För jag vill fixa det.

Blir helt slut i huvudet (och kroppen) av den här ständiga bergochdalbanan jag befinner mig i, vet varken upp eller ner och har svårt att fokusera på en sak i taget.

Dock kan jag säga att jag fick veta att jag blev godkänd på matteprovet igår, så det är en sak mindre att oroa sig över. Väldigt skönt. Började på geometrikapitlet igår, har inte läst geometri sen jag läste matte A på gymnasiet för flera år sen... Men det påstås att jag har lätt för matte, enligt min mattelärare som även påstår att han inte har lätt för matte. I dunno. Jag håller inte med, men jag har ju bara mig själv att jämföra med.

Känner mig inte förtjänt av att ta helg imorgon, oron över skolan gnager i mig något otroligt... Do not like.

Imorgon är det spanska, utan Henrik, which is gonna suck.

Näe, måste göra något annat än sitta här, blir galen på kaoset inuti.

Jag lever i alla fall, och håller i mig hårt trots alla tvära kast och vändningar, men jag är långt ifrån att vara på topp.

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .