Sunday 13 April 2014

When I am with you there's no place I'd rather be

Clean Bandit - Rather Be
Pretty much sums up the weekend.

Haft en av de bästa helgerna på länge, med underbara människor och awesome musik.

Börjar känna av the pre-jitters of summer och det är nästan svårt att hålla sig i skinnet och komma ihåg att njuta av dagarna som är här och nu. Längtar efter lediga soliga dagar och alla planer man gjort upp... Åh. Är så lyckligt lottad som får vara en del av gemenskapen och kärleken som flödar. Ungefär samma fuzzy feeling inuti som när man är nykär, färger är mer intensiva och man uppskattar småsaker som fågelkvitter i solskenet när man är ute och går... Allt är liksom... som små rosa moln. Klyschigt värre, but I love it!

Det är påsklov och det är mycket välkommet. Jag har en del att göra i skolväg och SKA få allt gjort trots att umgänget med fina människor lockar otroligt mycket mer. But it can't be all work and no play, så det ska minsann bli danserier och grillning och häng och chill också! Hoppas jag kan låta bli att skada min fot mer nu, lyckades trampa snett igår igen, samma fot... Nu gör den löjligt ont när jag ska börja gå, sen går det typ över när jag "är igång" men värker som sjutton när jag sitter still igen... Sjukt drygt! Är allmänt stel i hela kroppen, så jag ser ut som en dam 70+ för tillfället. Sitter i min säng, och den har jag inte befunnit mig i sen fredagsmorgonen (evakuerade my place under helgen och hängde mest på internatet, förutom ett par timmar igår då vi var här i brist på plats till alla någon annanstans) så den är sådär otroligt underbart jätteskön att vara i. Tänker typ gå och lägga mig nu också, för jag har inte sovit överdrivet bra de senaste två nätterna... Haha!

För övrigt verkar jag vara cursed med någon sjuk spell som gör att allt mitt bröd möglar. Hur sjutton kan bröd ens mögla i frysen? Skulle käka sojakorv förut, för jag orkade verkligen inte göra något mer avancerat än så, och tog ut korvbröd ur frysen för att upptäcka gröna fläckar på varenda sketen brödbit... Jag är pretty damn sure att brödet inte var mögligt när jag la in det i frysen så jag fattar inte vad som pågår... Men jag kan typ inte ha bröd här, and that really sucks.
På tal om det tänker jag inviga min bakmaskin jag haft några år, nu i veckan. Baka eget och frysa in när det är färskt. Möglar det då får jag kalla hit en exorcist eller något alltså... Måste dock göra utrymme i frysen först.

Mycket intressant läsning, trust me, I know. Och jag skulle kunna skriva så mycket annat som skulle vara mer intressant, men jag håller de detaljerna för mig själv. Just because I can.

Såååå... that's all folks!

No comments:

Post a Comment

. . . . .Followers. . . . .